Disclaimer

De informatie op de website van Eagle TradeVision is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.
Eagle TradeVision streeft er naar de website voortdurend te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud steeds juist, volledig of actueel is.

Eagle TradeVision is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten. Daarnaast aanvaarden wij geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Deze website kan links bevatten naar websites van derden die niet door Eagle TradeVision gecontroleerd en of onderhouden worden. Voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites is Eagle TradeVision niet aansprakelijk.

Auteursrechten

Eagle TradeVision bezit het auteursrecht op de informatie die via www.eagletradevision.nl wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie – anders dan voor persoonlijk of niet commercieel gebruik – te verspreiden of te kopiëren zonder toestemming van Eagle TradeVision.