Maatwerk en creativiteit

Maatwerk en creativiteit bij bedrijfsfinanciering

Behoeft u een financiering voor een overname, een investering in vaste activa of in werkkapitaal? Of u wilt herfinancieren, omdat krediet wellicht nu goedkoper op te halen valt? Of u heeft een overbruggingskrediet nodig . . .?

Er zijn vele redenen te bedenken, echter . . . ongeacht waarvoor u de financiering wilt gebruiken, de doorslag voor een succesvolle financiering voor alle partijen, wordt gegeven door het goed afstemmen van de financiering op de (toekomstige) vrije kasstroom en overblijvende liquiditeit na de verrekening van de financiële verplichtingen.
Naast de afstemming van de financiering op de kasstroom, maakt het veel uit wat voor soort geld u zoekt, is de status van u en uw bedrijf en bedrijfsvoering van belang, alsmede de dynamiek van de markt waarin u met uw bedrijf opereert.

Het financieren van een onderneming kan een complexe aangelegenheid zijn. Het resultaat wordt naar onze mening altijd bepaald door maatwerk en vergt een hoge mate van creativiteit, alsmede een gedegen voorbereiding en onderbouwing bij het vinden van een passende oplossing.

Eagle TradeVision is creatief in het adviseren en begeleiden van succesvolle maatwerk oplossingen bij uw financieringsvraagstuk. Juist in tijden waarin de kapitaalmarkt in beweging is. We vertellen u graag meer, bel ons.