TE KOOP: Golfartikelen webshop met fysieke winkel

Activiteiten van de onderneming

Verkoop van een breed en diep assortiment A-merk golfartikelen voor de consumentenmarkt, middels volledig nieuwe webshop en moderne winkel / showroom. Zeer goede naamsbekendheid en trackrecord.

Rechtsvorm en transactievorm

Vennootschap onder Firma, verkoop van de onderneming middels activa transactie.

Locatie, personeel en huisvesting

De webshop is state-of-art (2020) en de winkel / showroom is modern en goed geoutilleerd op 330 m2 met eigen parkeer faciliteiten gelegen in een gunstig golfers marktgebied in Midden-Nederland. De winkel is ‘niet-course gebonden’. Er zijn inclusief firmanten 3,2 FTE werkzaam. Onroerend goed winkelpand in overleg te huren.

Financiële informatie

  • Omzet 2020: € 1.135.000,= (+18% vs 2019). Doorzet groei 2021 en verder door online verkopen en heropening fysieke winkel na corona-lockdown.
  • Bedrijfsresultaat EBITDA 12%.
  • Onderneming heeft geen rentedragend lang vreemd vermogen

Reden verkoop

Wegens het bereiken van één van de firmanten voor hem passende pensioengerechtigde leeftijd. Bereidheid bestaat bij Verkoper, om voor een goede bedrijfsoverdracht nog enige tijd als adviseur voor Koper beschikbaar te zijn.

Investeringsoverwegingen

  • Zeer gezond hybride verdienmodel, nog verder schaalbaar met online verkopen.
  • Juiste locatie en positie in Midden-Nederland (goed golfers afzetgebied).
  • Uitstekende relatie met leveranciers en trouwe vaste klantenkring.
  • Goed opgeleid personeel met uitgebreide inkoop- en verkoop golfervaring.

Opmerkingen

Verkoper komt graag in contact met serieuze en financieel solide Kandidaat-Kopers. MBI-kandidaten met kennis en ervaring van de (golf)detailhandel zijn natuurlijk een pré.

Vervolg

Indien u interesse heeft in de onderneming of kandidaat-Kopers kent, verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken en contact met ons op te nemen. Wij stemmen dan in overleg af, welke vervolgstappen wij kunnen nemen.