Over BOBB

Eagle TradeVision is lid van BOBB (Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht)Eagle TradeVision is aangesloten bij BOBB (Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht).

Jan Willem van Hunnik is tevens gecertificeerd bedrijfsoverdracht bemiddelaar sinds 2012. Sinds 2018 is Jan Willem lid van het dagelijkse bestuur van BOBB.

BOBB is een landelijk opererende onafhankelijke organisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht. Naast gecertificeerde leden - ervaren ‘dealmakers’ die zich bezighouden met het gehele bedrijfsovername proces - heeft BOBB ook geassocieerde leden, professionals die actief zijn op een specifiek deelgebied van het bedrijfsovername proces, bijvoorbeeld: business valuation, advocatuur, fiscaliteit of accountancy.

Meer weten over BOBB? Bekijk de website van BOBB.

Kwaliteitsborging

BOBB hecht een groot belang aan de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden aan opdrachtgevers, voornamelijk MKB-ondernemers. BOBB faciliteert kennistoetsing, permanente educatie, diverse bijeenkomsten en aanvullende opleidingen. Daarnaast dienen de aangesloten leden zich te houden aan de BOBB-gedragscode, algemene voorwaarden en er is een geschillencommissie.

Netwerk en belangenbehartiging

Op de jaarlijks terugkerende bijeenkomsten versterken de leden hun netwerk en wisselen ervaringen uit. Tevens kunnen leden deelnemen aan congressen middels het verzorgen van lezingen. Belangenbehartiging uit zich onder andere in samenwerking met MKB Nederland, KVK, internationaal platform Transeo, diverse brancheorganisaties en het fungeren als aanspreekpunt voor de politiek als het gaat om het thema “bedrijfsoverdracht”.

Certificering

Certificering is in het belang van de markt en alle bedrijfsoverdracht adviseurs, ongeacht waar ze werken. Dit leidt tot transparantie met betrekking tot de professionaliteit en de kwaliteit van de gehele beroepsgroep.

Om gecertificeerd bedrijfsoverdracht adviseur te worden hebben de leden een toetsing ondergaan. Er wordt belang gehecht aan dat er wordt gewerkt volgens de werkwijze, kwaliteitsstandaards en gedragscodes van deze beroeps-organisatie.

Als ondernemer geeft het u geen garantie op een succesvolle bedrijfsoverdracht. Het geeft u wel een waarborg, dat wij volgens bovenstaande standaards willen en kunnen werken.

Deskundige advisering en code voor gedrag

MKB-ondernemers, die kiezen voor een bij BOBB aangesloten adviseur, kunnen rekenen op deskundige advisering en begeleiding, kwaliteitsgarantie, integriteit en transparantie in de aanpak van het overdrachtstraject. Eagle TradeVision hanteert de BOBB-gedragscode inzake overname-bemiddeling.

Wilt u meer informatie over de gedragscode BOBB? Download de BOBB-gedragscode.