Over Eagle TradeVision

Eagle TradeVision (opgericht door Jan Willem van Hunnik) is actief sinds 2003 in interim management en wordt ingeschakeld als onafhankelijk partner bij het oplossen van complexe bedrijfskundige vraagstukken op het gebied van (internationale) reorganisatie, bedrijfsfinanciering en strategie.

Vanaf 2009 kwamen er steeds vaker verzoeken om te bemiddelen bij bedrijfsaankoop, bedrijfsverkoop, fusies of bedrijfswaardering. Tevens zijn wij actief betrokken bij (bemiddeling in) participaties. Bedrijfsovername bemiddeling is inmiddels onze hoofdspecialiteit.

In samenwerking met vakspecialisten uit ons netwerk, en in nauw overleg met onze opdrachtgevers, bieden wij een resultaatgerichte oplossing voor een specifiek vraagstuk. Waardecreatie in de onderneming staat centraal, met als thema’s het realiseren van herstel en / of doorgroei van commercieel rendement, solvabiliteit en cashflow, alsmede ‘het sluiten van de overnamedeal’.

Teruggewonnen plezier in het ondernemen is van groot belang, zonder dat wij hierbij de menselijke maat uit het oog willen verliezen.

Onze opdrachtgevers zijn grotere (familie) bedrijven uit diverse sectoren, meestal gevestigd en met afzet in Nederland, doch ook vaak met productie of afzetmarkten in het buitenland.