Eagle TradeVision wordt sinds 2003 ingeschakeld als onafhankelijk (interim) partner bij het oplossen van complexe bedrijfskundige vraagstukken op het gebied van bedrijfsfinanciering, (internationale) reorganisatie en strategie bij 'groot corporate' multinationals.

Vanaf 2009 kwamen er steeds vaker verzoeken van MKB-ondernemers om te bemiddelen bij bedrijfsaankoop en bedrijfsverkoop. Sindsdien is het begeleiden van MKB-ondernemers / ondernemingen bij een verkoop of overname onze kernactiviteit.

Door de jarenlange ervaring en aanpak zijn we ook thuis in “overname-gerelateerde” diensten. Denk hierbij aan het begeleiden van MKB-ondernemers het bedrijf ‘verkoop klaar’ te maken, bedrijfsfinanciering en bedrijfskundig advies, met name business development, ondernemingsplanning en reorganisatie.

Waardebepaling bedrijf

Waardebepaling bedrijf

Waardebepaling bij een bedrijfsovername maakt bijna altijd onderdeel uit van het bedrijfsovername proces, zowel bij verkoop als aankoop en ongeacht de juridische vorm van een bedrijf. Daarnaast kunnen er meerdere situaties optreden, waarbij het maken van een bedrijfswaardering noodzakelijk is.
Overige diensten

Financiering van groei of overname

Als ondernemer bent u continu bezig met uw bedrijf. U denkt in mogelijkheden, u wilt ondernemingskansen benutten, investeren en daarbij het liefst niet met de mogelijke beperkingen van de kapitaalmarkt worden geconfronteerd. Zowel bij groeifinanciering of als u aanvullend kapitaal nodig heeft voor het doen van een overname is het soms lastig te bepalen wat de beste financieringsstructuur is. Wij kunnen u begeleiden met uw keuzes.
Reorganiseren is schaken

Reorganisatie of financiële herstructurering

Is uw bedrijf 'in zwaar weer' terechtgekomen? Reorganisatie betekent - veelal snel - verandering aanbrengen in of aan een organisatie, welke door omstandigheden niet meer voldoet aan de eisen van de zogenaamde 'stakeholders'.

Wij begeleiden u graag. Vertel . . .