Financiering

Financiering van bedrijven

“Hoe kom ik aan geld voor mijn bedrijf?” Als ondernemer bent u continu bezig met uw bedrijf. U denkt in mogelijkheden, u wilt ondernemingskansen benutten, investeren en daarbij het liefst niet met de beperkingen van de huidige kapitaalmarkt worden geconfronteerd. Onze stelling luidt: voor goede ondernemers en hun plannen is er altijd wel een financiering te vinden! Wij krijgen dan steevast de bal terug: “Wat is een goede ondernemer en over wat voor soort financiering heb je het dan?”

Waarvoor en hoeveel geld heeft u nodig? Hoeveel risico wil de verschaffer van het kapitaal lopen? Wat steekt u er zelf in. Is uw bedrijf een start-up of volwassen. Valt er een subsidie te verkrijgen, welke zekerheden eist men. Wat is uw creditrating (risico dat u niet meer kunt betalen)? Is uw verhaal solide onderbouwd. Kortom, een hoop vragen waar u zichzelf terdege op zou moeten voorbereiden, ongeacht wie uw onderneming geld gaat verstrekken.

Eagle TradeVision heeft vele financieringen in vele vormen voor ondernemers verzorgd. Door onze kennis van de (internationale) kapitaalmarkt, de partijen, door creativiteit en het inschatten en beheersbaar maken van de risico’s bij financieringsoplossingen. Door u te begeleiden, coachen en adviseren bij uw financieringsvraagstukken. Door het maken van het financieringsplan en het uitonderhandelen van de juiste condities. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen begeleiden uw doelstellingen te helpen realiseren!